Iskolai esemenyek
Hangszeradomány

 

A Klotildligeti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola is szerepel azon öt zeneiskola között, akik elnyerték az OTP Fáy András Alapítvány másfél millió forint értékű hangszertámogatását. Az 1993 óta működő alapítvány a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásügyi Államtitkárságával közösen választotta ki az intézményeket.     

 
Városmisszió Kecskeméten

 

 

Most hétvégén, június 3. és 5. között rendezték meg az első Kecskeméti Városmissziót, ahol a gazdag programkínálat mellett a a katolikus iskolák is bemutatkozhattak a Piaristák terén, többek között a Ward Mária Leánygimnáziuma és Kollégiuma is. 

 

Bővebben...
 
A legkisebbek fái

 

Kecskeméti iskolánk kertje két új fácskával lett gazdagabb. A családi napon az 5. G osztály két fát ajánlott fel az iskolaudvar szépítésére. A két fácska alig magasabb legkisebb diákjainknál. A fiatal juhar fa és a kék vadszilva fa gondozását az osztály vállalta. Remélhetőleg az évek során -amíg diákok az iskola falain belül tudásban, lelkiségben és szolgálatban gazdagodnak - a fácskák egyre többször adnak majd árnyékot az arra sétálóknak.

 
Energia Suli pályázat
   Egri iskolánk az Energia Suli "Nálatok a labda" fotópályázatán hatalmas teljesítmény után, 333 iskolából a szavazatokat tekintve a 3.helyen végezett több, mint 1400 szavazattal. Ezzel az Energia Suli különdíját és ajándékcsomagját kapták.
 
«ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL