Iskolai esemenyek
Nyelvi hetet tartottak a kecskeméti iskolánkban

 

 

Nyelvi totó, Ki mit tud? és táncház is színesítette az idei nyelvi hét programját. A diákok a február 7 és 10 között azokról az országokról tudhattak meg többet, melyeknek anyanyelvét tanulják.

 

Bővebben...
 
Ünnepség Egerben

 

 Ward Mária születésének évfordulóján ünnepséget tartottak az egri iskolánkban. A közös szentmise után a program a „Muzsika hangja” című musical előadásával folytatódott - a darabot Hervai Ágnes tanárnő rendezte, s hangos sikert aratott, a szereplőket többször is visszatapsolta a közönség. Herman Judit nővér az intézmény újraindításának 20 éves jubileuma alkalmából képes bemutatót tartott az elmúlt évekből, külön kitérve azokra a nevelési és oktatási értékekre, amelyek Ward Mária szellemiségéhez kötődnek. Zárásként a diákok három rövid színielőadást adtak elő.

(forrás: HEOL)

 
Lelkinap a Budapesti Ward Mária Általános Iskolában

 

2011. január 31-én lelkinapot tartottak a budapesti Ward Mária Általános Iskolában, amelyen a Szent Gyermekség Műve is képviseltette magát.

Nagyné Dávid Ildikó hittanár meghívására érkeztünk, hogy az ötödik évfolyamba járó gyerekek számára bemutassuk a Missziós Gyermekek Társaságát, s közösen elmélkedjünk arról, milyen feladatai vannak a gyermekeknek a világban, s a keresztény közösség életében. A találkozót a vidámság, a nyitottság és a szeretet légköre hatotta át.

Bízunk abban, hogy e közösen eltöltött délelőtt során vetett mag jó termőföldbe hullott és sok gyümölcsöt terem majd.

(forrás: Pápai Missziós Művek)

 
 
Keresztszülő-tanár talkálkozó Piliscsabán

 

 Keresztszülő-tanár találkozóra hívtunk minden kedves érdeklődőt január 30-án, vasárnap.

A találkozónak a klotildligeti Ward Mária Általános Iskola és Gimnázium adott otthont. Ebben az évben is sok keresztszülő érezte fontosnak, hogy személyesen találkozzon a moldvai oktatási program pedagógusaival, munkatársaival, illetve a Moldvai Csángómagyarok Szövetsége magyarországi partnerszervezeteinek képviselőivel.

Bővebben...
 
«ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL