1 EUR = 1 álom

Misszio TarsasagKedves Barátaink!

 

Az elmúlt években szokássá vált, hogy adventben illetve nagyböjtben felkarolunk olyan karitatív ügyeket, amelyek különösen is megérintenek bennünket, CJ nővéreket. Mivel ismét találtunk egy nemes célt, közös adakozásra hívunk meg újra mindenkit, aki valamilyen formában rendünkhöz, intézményeinkhez kötődik.

 

Neugebauer Viktor, egy nagyon kedves baráti család legkisebb fia, a verbita atyáknál egy évre önkéntes szolgálatra szegődött Indonéziában. Egy anyaotthonban dolgozik, ahová olyan kiskorú anyák kerülnek gyermekeikkel, akik családi erőszak áldozatai. Viktor már eddig is sokat tett azért, hogy az anyaotthon nyomorúságos állapotain javítson, de még szeretné kifesteni azt, mielőtt küldetése véget ér. A CJ szerzetesrendben is prioritás a nők és gyermekek védelme, segítése, ezért az idei nagyböjtben ennek a missziónak a céljaira gyűjtünk.

Viktort kisgyermekkora óta ismerjük, nyaranta szüleivel részt vett velünk gyalogos zarándoklatokon. Évek óta követjük életútját és büszkék vagyunk rá, hogy hitében és embertársi szeretetében, egyházához való elkötelezettségben vált felnőtt fiatalemberré.

Missziójáról a következő webfelületen olvashatnak részletesebben:

http://missziostitkarsag.webnode.hu/a1-eur-1-alom/

Kérjük, amennyiben lehetőségük van rá, segítsenek, küldjenek adományt neki:

Missziós Titkárság (CIB Bank) 10700024-69018251-51100005

Fontos, hogy a közlemény rovatban szerepeljen:

"1 EUR - 1 álom/CJ" megjelölés.


Segítségüket előre is hálásan köszönve kívánunk áldott szent napokat!

Tisztelettel és üdvözlettel nővértársaim nevében,

Knáb Judit nővér

 

Misszio Tarsasag