Aktuális
Törőcsik Mari az Egri Ward Mária Iskolában

Törőcsik Mari, Ward Mária Iskola, Congregatio Jesu

 

Emléktáblát avattak 2013. október 15-én, pénteken Törőcsik Mari tiszteletére az Congregatio Jesu szerzetesrend Egri Ward Mária Iskolájának homlokzatán. A tábla annak emlékét őrzi, hogy a kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő 1946-47-ben intézményünk diákja volt.

 

Bővebben...
 
Meghívó a szülői lelki napra
Ward Mária, szülői lelki nap

Minden kedves szülőt szeretettel várunk az idei lelki napra, melynek témája a bizalom lesz. 
Időpont: 2013. november 30. (szombat) 10.00-15.00
Helyszín: CJ Bp. Belvárosi Rendház Díszterme és kápolnája
Ebéd: batyuból
Jelentkezés: Kaszap Viktória CJ nővérnél ( Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet. ) 2013. november 22. péntekig.
Kérjük, mindenki időben induljon el, mert az építkezés miatt az udvarban nincsen parkolásra lehetőség.

 

Bővebben...
 
Gyászjelentés

„Isten pedig nem a holtaké, hanem az élőké, hiszen mindenki érte él.” (Lk 20,38)


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a „Sancta Maria” Általános Iskola és Gimnázium igazgatóhelyettese, Dallos Zoltán hosszú és türelemmel viselt betegség után elhunyt.

Az iskola és a Congregatio Jesu szerztesrend saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkedünk.

 

Congregatios Jesu és az Egri Ward Mária Iskola vezetősége

Dallos Zoltán tanár úr emlékére...

 
Közlemény

A Congregatio Jesu Egri Ward Mária iskolájának honlapját 2013. november elsején hackertámadás érte, mely a weblapot megsemmisítette és a hozzáféréseket letiltotta. A rendőrségi feljelentés megtörtént, a feltételezett elkövető személye ismert, a körözés folyamatban van.

A támadás sajnálatos módon egy diákunk személyiségi jogait sérti és súlyos zaklatásnak minősül. Ebben a nehéz helyzetben az Iskola és a Congregatio Jesu közössége egy emberként áll ki tanulónk mellett. Kérünk mindenkit, hogy segítse a nyomozás sikerét azzal, hogy kivárja a rendőrség által hivatalosan kiadott tájékoztatást és az iskola vezetésének közleményét. Kérjük kérdéseivel ne zargassa az érintettet, az iskola vezetőségét, tanárait, diákjait!

 
Rózsafüzér „zarándoklat” a csobánkai szentkúthoz

Közbenjáró imádság, gyógyító víz, lovak, diószedés, szendergés az autóban

Az októberi napsütés ezen a hétvégén is kicsalogatott bennünket a szürke belvárosi falak közül és vasárnap délután lévén az egész hétvégén tartó programjaink után autóba pattantunk és elindultunk Csobánkára. Elhatároztuk, hogy a szokásos vasárnapi szentségimádás helyett október lévén a természetben rózsafüzért fogunk imádkozni, hiszen olyan sok ember problémáját, sebzettségét ismerjük, hordozzuk együtt és olyan jó lenne ezeket a terheket Máriára bízni.

Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL