Aktuális
Iskolatej programmal kapcsolatos ajánlattételi rangsor

A Congregatio Jesu, (1056 Budapest, Váci u. 47.) mint az Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartója, a 21/2017. (IV.26.) FM rendelet az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról, 10. §-nak értelmében közzétesszük a program ajánlattételi rangsorát.

A rangsort az alábbi linken találják: Iskolatej prorgram ajánlattételi rangsora

 
Ajánlattételi felhívás iskolatej programban való részvételre

A Congregatio Jesu, (1056 Budapest, Váci u. 47.) mint az Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartója, a 21/2017. (IV.26.) FM rendelet az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról, 10. §. (1) bekezdése értelmében ajánlattételi felhívást tesz közzé, az iskolatej programban való részvétel érdekében 2017/2018. tanév vonatkozásában.

Az ajánlattételi felhívást ezen a linken érhetik el: Ajánlattételi felhívás iskolatej

 
Szülői nagyböjti lelki nap Egerben

Az idei szülői lelki napot az egyik legszebb Mária ünnepen, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén tartottuk. Tizennyolc szülő és mi nővérek jöttünk össze, hogy Hofher József jezsuita atya vezetésével az önismeret útján, egymáson keresztül mélyebben megtapasztaljuk az Isten jelenlétét. Először Ábrahám útját jártuk, akinek Isten új országot és hazát adott. Így megélhette az első alapszükségletének betöltését: tartozom valahová. Majd megkapta új nevét, ahogyan mi is új nevet kapunk Istentől, azt a nevet, mely a küldetésünk, amiért erre a földre születtünk. Szeretetben, szabadságban és értékességünk megtapasztalásában indulunk útnak: „Te vagy az én szeretett fiam/lányom, benned telik kedvem.” (Mk 1,11)

Bővebben...
 
Szülői lelkinap az együttműködés évében

 

Szombaton szülői lelkinapot tartottunk a budapesti iskolánkban tanuló diákok szüleinek. A téma az együttműködés volt, mely egyúttal az idei év mottója is.

Bővebben...
 
A 60 év alatti európai nővérek találkozója Lilienhofban

2017. február 16-19-ig Lilienhofban az európai tartományok 60 év alatti nővéreinek találkozóján 39 külföldi nővértársunkkal együtt vettünk részt. A magyar tartományt négyen képviseltük: Szilvay Jerne CJ, Kóczán Gabriella CJ, Herman Judit CJ, Papp Éva Bernadett CJ. Már hónapokkal előbb elkezdtünk készülni a találkozóra egy hazánkat és tartományunkat bemutató prezentációval. Ez lehetőséget adott számunkra, hogy rátekintsünk kulturális és közösségi karizmánk gazdagságára.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL