Aktuális
Szabadon, őszintén, igazságban – Mary Ward és társai

Szabadon, őszintén, igazságban Mary WardSzabadon, őszintén, igazságban címmel kisregény jelent meg alapítónőnk Mary Ward életéről.

A mű szerzője fiatal németországi rendtársunk Birgit Stollhoff CJ nővér. Kifejezési stílusa nagyszerűen áthidalja a távolságot az elmúlt századok és a mi korunk között, és Mary Ward karizmájának mélyebb megismerésére ösztönöz. A fordítás Somfai Boglárka, egykori rendtársunk remekműve, aki személyesen is találkozott Birgit nővérrel és az utolsó simításokat a München-nymphenburgi rendházunkban végezte. A gazdag illusztráció Lisa Elias munkája.

A könyv a KORDA Kiadó gondozásában jelent meg, szeptembertől megvásárolható iskoláinkban, a keresztény könyvesboltokban és kiadó honlapján.

Bővebben...
 
Vendégek Rómából

CJ HungaryNyár végén több mint egy hétig tartományunk vendége volt Prisca Vadakepoondikulam CJ nővér és Cecilia Jaeyoung Yeom CJ nővér Rómából.

Bővebben...
 
Új évfolyammal és új szakokkal indul a tanév budapesti iskolánkban

 

Ward Mária, Congregatio Jesu, CJ

 

Idén új feladatokkal és megváltozott, „Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakközépiskola” névvel kezdődik a tanév budapesti iskolánkban.

Bővebben...
 
Veni Sancte az Egri Ward Mária Iskolában

Egri Ward Mária Iskola

Egri iskolánk tanévnyitó Veni Sancte szentmiséjét augusztus 31-én délután tartottuk a Bazilikában.

Bővebben...
 
Veled együtt vagyunk rendben

Veled együtt vagyunk rendben

Kik a szerzetesek? Hogy élnek? Mivel foglakoznak? Van-e hobbijuk? Gyere el és kérdezd meg te magad!

Szerzetesek Tere 2015. szeptember 18- 19-én Budapesten a Március 15. téren és környékén.

Budapest egyik legszebb tere és környéke két napra „nyitott kolostorrá” változik, alkalmat kínálva a személyes találkozásra. Koncertek, beszélgetések, családi és ifjúsági programok várnak ebben a két napban. Erre a rendkívüli és emlékezetes alkalomra nagy szeretettel vár a mintegy 100 hazai szerzetesrend. Ismerkedj meg velük!

 

Részletes program: www.szerzetesektere.hu

További információ: https://www.facebook.com/rendbenvagyunk

 

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL