Aktuális
Elmék és szívek egysége

Congregatio Jesu; angolkisasszonyok

Szeptember 27-től október 11-ig került megrendezésre a CJ magasabb elöljáróinak konferenciája. Knáb Judit tartományfőnöknő beszámolója:

 

Bővebben...
 
Műhelykonferencia a szerzetesi iskolák vezetői számára

Vezetői konferencia„1 ház, 7 rend, 1 küldetés”. Így nevezték el közös projektjüket az egymással konzorciumi szövetségre lépő iskolafenntartó szerzetesrendek: a Boldogasszony Iskolanővérek, Congregatio Jesu, az Isteni Megváltós nővérek, a ferencesek Magyarok Nagyasszonya provinciája, a jezsuiták, a piaristák és a szalézi atyák.

Bővebben...
 
Hét rend, egy küldetés

Congregatio Jesu, Het rend egy kuldetes

Hét rend gazdasági szakemberei és szerzetesi vezetői találkoztak szeptemberben, hogy együtt keressék azokat a formákat, melyben együtt tudnak dolgozni. Ez volt a harmadik találkozó abban a sorozatban, mely az év elején indult szerzetesi együttműködés keretében valósult meg.

Bővebben...
 
Meghívó az igaz lélek látomásának 400 éves jubileumi ünnepére

 
Ha az ünnep elérkezik életedbe

 

Tolnay Klári Terem; Ward Mária Iskola, Congregatio Jesu, CJ

 

A TOLNAY KLÁRI TEREM (1056 Budapest, Irányi utca 3.) megnyitásának egy éves évfordulóját 2015. szeptember 27. és október 1. között ingyenes kulturális programokkal ünnepelte. A Belvárosi Művészeti Napok részeként is szereplő színes eseménysorozatra nemcsak Budapestről, hanem vidékről is ellátogatott a művészetkedvelő közönség.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL