Aktuális
Ward Mária Díj 2016 Budapest

Benyovszkyne Baumann Emese

 

A Congregatio Jesu szerzetesrend tartományi vezetése a pesti iskola vezetésének javaslatára a Ward Mária Díjat ebben a tanévben a Budapestii Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, és Zeneművészeti Szakközépiskola testnevelő tanárának, Benyovszkyné Baumann Emesének ítélte oda.

 

Bővebben...
 
Ward Mária Díj 2016 Eger

Kelemenné Szabó Brigitta, Knáb Judit

 

A Congregatio Jesu szerzetesrend tartományi vezetése az egri iskola vezetésének javaslatára a Ward Mária Díjat ebben a tanévben az Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola gazdasági vezetőjének, Kelemenné Szabó Brigittának ítélte oda.

Bővebben...
 
Dobovai beszámoló

Az Egri Karitász szervezésében november végén hatan utaztunk ki Dobovába a horvát-szlovén határon lévő menekülttáborba négy napra. Itt a magyarországi Caritas Hungarica-Katolikus Karitász, 2015.10.24-11.30 között működtetett egészségügyi bázist.

Bővebben...
 
Imádság Ward Mária boldoggá avatásáért

Ward Mária

 

Bővebben...
 
„SZÖVETSÉGBEN AZ ERŐ”

Hét rend egy küldetés

SIKERREL ZÁRULT A SZERZETESI KONZORCIUM INTÉZMÉNYFEJLESZTÉSI PROJEKTJE

 

A „1 ház, 7 rend, 1 küldetés” elnevezésű, hét, közoktatási intézményeket fenntartó szerzetesrend összefogásából született intézményfejlesztési projekt november 26-án lezárult a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán tartott szakmai rendezvény keretében.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL