Aktuális
Új műszaki vezető a tartományi irodában

 

Zajka Gábor április közepétől dolgozik a Congregatio Jesu magyarországi tartományában. Az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán építészként diplomázott, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen műszaki kárszakértői képesítést szerzett.

Bővebben...
 
Európai tartományfőnöknők konferenciája Yorkban

York, ERC

Április 20. és 22. között a Congregatio Jesu hét európai tartományfőnöknője konferencián találkozott az angliai Yorkban, Ward Mária szűkebb hazájában. Az európai tartományok vezetői 2013 óta minden évben kétszer találkoznak, hogy a szerzetesrend jövőjéről és az aktuális feladatairól egyeztessenek.

Bővebben...
 
Új gondnok a Budapest Belvárosi Rendházban

 

Április közepétől főállású gondnok karbantartó munkatárs dolgozik a Congregatio Jesu Budapest Váci utcai rendházában.

Kozma Tamás kapcsolat az épülettel egészen középiskolás koráig nyúlik vissza, hiszen a rendház falai között szerzett középfokú postaforgalmi végzettséget, amikor még az épület második harmadik szintje középiskolaként működött. Tamás eredetileg elektronikai műszerész, de végzett villanyszerelő, ipari alpinista és képzett antenna szerelő is egyben. Karbantartóként, részmunkaidőben már eddigi is segített a rendház működését, de mostantól teljes állásban dolgozik.

Bővebben...
 
Húsvéti üzenet

„ISTEN GONDVISELÉSE VAN MINDENBEN” /WARD MÁRIA/

 

Kedves Barátaink!

Felújítottuk a Váci utcai rendház belső homlokzatát, és folyamatban van az udvar rendbetétele is. Eltűntek a második világháborús lövések nyomai, a salétromtól hámló falak szép új külsőt kaptak, és a burkolati hálóval együtt lebontották a kőműves állásokat is, amely miatt december eleje óta alig tört át fény az épület folyosóira.

Bővebben...
 
1 EUR = 1 álom

Misszio TarsasagKedves Barátaink!

 

Az elmúlt években szokássá vált, hogy adventben illetve nagyböjtben felkarolunk olyan karitatív ügyeket, amelyek különösen is megérintenek bennünket, CJ nővéreket. Mivel ismét találtunk egy nemes célt, közös adakozásra hívunk meg újra mindenkit, aki valamilyen formában rendünkhöz, intézményeinkhez kötődik.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL