Aktuális
1 EUR = 1 álom

Misszio TarsasagKedves Barátaink!

 

Az elmúlt években szokássá vált, hogy adventben illetve nagyböjtben felkarolunk olyan karitatív ügyeket, amelyek különösen is megérintenek bennünket, CJ nővéreket. Mivel ismét találtunk egy nemes célt, közös adakozásra hívunk meg újra mindenkit, aki valamilyen formában rendünkhöz, intézményeinkhez kötődik.

Bővebben...
 
Új munkatárs a tartományi irodában

 

Új munkatárssal bővült januárban a Congregatio Jesu Magyarországi Tartományának központi irodája. Bánhegyi Andrea orosz – német - pályaorientáció szakos tanár, mentortanár, mentálhigiénés szakember, oktatási szakértő. Korábbi években külső tanácsadóként segítette a rend nevelési küldetését.

Bővebben...
 
Római találkozások

Róma; Congregatio Jesu; Ward Mária; megszentelt élet

 

Több ezer megszentelt életű férfi és nő gyűlt össze Rómában, hogy megünnepeljék a megszentelt élet évének lezárását és az irgalmasság szentévét. A Congregatio Jesu magyarországi tartományából Nobilis Anna CJ és a Papp Éva Bernadett CJ nővérek vettek részt a találkozón, akik a Generalátus vendégei voltak.

Bővebben...
 
Felavattuk Ward Mária szobrát

 

Ward Mária

 

Hosszú alkotó munka eredményeképp január 29.-én szobrot avattunk a budapesti iskolánkban Ward Mária tiszteletére. Az ünnepségen Knáb Judit tartományfőnöknő mondott beszédet. A szobrot Marton Zsolt, a Központi Szeminárium rektora áldotta meg.

 

 

 

Bővebben...
 
"Igaz Lélek" rajz- és fotópályázat

Ward Mária „Igaz Lélek” látomásának 400 éves jubileumi ünnepségsorozatának keretében iskoláink diákjai számára rajz- és fotópályázatot hirdetettünk. A rajzpályázat témája az idei tanév jelmondata volt: „Igyekezet és készség minden jóra”, fotópályázaté pedig Ward Mária lelki tapasztalata a szabadságról.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL