Aktuális
Kórustalálkozó lesz Kecskeméten

LEGYEN A ZENE MINDENKIÉ!" (Kodály Zoltán)

 

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt 2011.április 7-én, 15.30 órakor kezdődő koncertre a kecskeméti Barátok Templomába.
A Congregatio Jesu szerzetesrend által kezdeményezett zenei esemény célja a nővérek fenntartásában működő iskolák és testvérintézményeik kórusainak találkozója, egymás meghallgatása és megismerése a zene és a közös programok segítségével, valamint a közös éneklés.
Bővebben...
 
Online forradalmi sajtószemle a kecskeméti iskolánkban

 

Mikor jelent meg pontosan a Márczius Tizenötödike című lap? Hányadik alkalommal került bemutatásra Katona József Bánk bán című drámája 1848. március 15-én? Többek között ezekre a kérdésekre kellett válaszolniuk azoknak a tanulóknak, akik részt vettek a nemzeti ünnepünk tiszteletére rendezett kreatív csapatversenyen.

 

Bővebben...

 
Általános rendi gyűlés 2011

 

 A Congregatio Jesu 2011. október 3.-a és november 1.-e között tartja következő általános rendi gyűlését a spanyolországi Loyolában. A készülődés jegyében minden hónapban felkerül egy rövid imádság a honlapra.

 
Téves vagy félinformációk keringenek a kecskeméti iskoláról
 

 

Az utóbbi hónapokban téves vagy félinformációk keringenek a kecskeméti Ward Mária Lánygimnáziumról, egy azonban biztos: 2011 szeptemberétől a jelenlegi struktúrában folytatódik a tanítás a Ward iskolában – nyilatkozta Knáb Judit CJ, a Congregatio Jesu szerzetesrend tartományfőnöknője.

Bővebben...
 
Kecskeméti iskolánkban nyelvi hetet tartottak

 

 

A diákok a február 7 és 10 között azokról az országokról tudhattak meg többet, melyeknek anyanyelvét tanulják. A programokat Nyelvi totó, Ki mit tud? és táncház is színesítette.

 

 

 

Bővebben... 

 
«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL