Aktuális
Energia Suli pályázat
 

Egri iskolánk az Energia Suli "Nálatok a labda" fotópályázatán hatalmas teljesítmény után, 333 iskolából a szavazatokat tekintve a 3.helyen végezett több, mint 1400 szavazattal. Ezzel az Energia Suli különdíját és ajándékcsomagját kapták.

 
A kecskeméti kórustalálkozóról
 
 

Hat kórus, több mint kétszáz diákja énekelt együtt Kecskeméten április 7-én. A Ward iskolák kórustalálkozójának ugyanis idén a kecskeméti leánygimnázium adott otthont Szent Miklós Barátok templomában.

Bővebben...
 
Kortárs gyermekvers-mondó verseny Piliscsabán

Kortárs gyermekvers-mondó versenyt szerveztek a Klotildligeti Ward Mária Iskolában. A megmérettetést április 18-án, egy héttel a költészet napja után rendezték az alsó tagozatosok számára. A tanító nénik előzetes válogatása után 50 induló készülhetett a versenyre, amelynek zsűrijében Lackfi János, a népszerű költő volt a díszvendég.

 

 

 Bővebben...

 
Előadás a torinói lepelről

 

 Április 12-én, kedden a budapesti Ward Mária Gimnáziumba látogatott a torinói lepel egy hiteles másolata és Zemlényi János, székesfehérvári mérnök, lelkipásztori munkatárs, aki szabadidejében kutatja annak történetét. A bő egyórás előadás a Közéleti Kör szervezésében valósult meg, aminek lelkes csapata az értékrendek tisztázását és a fogalmak helyretételét tűzte ki céljául maga elé.

 

 

 

Bővebben...

 
Könyvismertetők a honlapon

 

 A honlap néhány könyv ismertetésével frissült, melyeket haszonnal forgathat mindenki, aki alapítónőnk életébe akar mélyebb betekintést nyerni. Egyenlőre csak idegen nyelvű művek leírása került fel az Alapítónőnk menüpont alá, de hamarosan a magyar szakirodalommal is kiegészül az oldal. 

 
«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL