Aktuális
Diáknap Egerben

 

Június 8-án jó diáknapot tartottak az egri iskolánkban, ami - ahogy a beszámolóból is kiderül - nagyon jó hangulatúra sikeredett.

 

 

 

Bővebben...

 
Városmisszió Kecskeméten

 

Most hétvégén, június 3. és 5. között rendezték meg az első Kecskeméti Városmissziót, ahol a gazdag programkínálat mellett a a katolikus iskolák is bemutatkozhattak a Piaristák terén, többek között a Ward Mária Leánygimnáziuma és Kollégiuma is. 

 

 

Bővebben...

 
Hangszeradomány

 

 A Klotildligeti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola is szerepel azon öt zeneiskola között, akik elnyerték az OTP Fáy András Alapítvány másfél millió forint értékű hangszertámogatását. Az 1993 óta működő alapítvány a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásügyi Államtitkárságával közösen választotta ki az intézményeket.      

 
A legkisebbek fái
Kecskeméti iskolánk kertje két új fácskával lett gazdagabb. A családi napon az 5. G osztály két fát ajánlott fel az iskolaudvar szépítésére. A két fácska alig magasabb legkisebb diákjainknál. A fiatal juhar fa és a kék vadszilva fa gondozását az osztály vállalta. Remélhetőleg az évek során -amíg diákok az iskola falain belül tudásban, lelkiségben és szolgálatban gazdagodnak - a fácskák egyre többször adnak majd árnyékot az arra sétálóknak.
 
Madarak-fák napja az irodalom tükrében

 

Kecskeméti leánygimnáziumunkban először 2006. októberében szerveztek játékos természetismereti napot a város és környéke 3-8. osztályos általános iskolás tanulói részére, hagyományteremtő szándékkal. Az előző években a tanév elején került sor a vetélkedőre, ez idén májusra tolódott.

 

 

Bővebben...

 
«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL