Aktuális
Könyvünnep

 

"Habent sua fata libelli" (A könyveknek megvan a maguk sorsa)

Budapesti iskolánk 1200, az államosítás során elkerült könyvet kapott vissza a Veres Pálné Gimnázium könyvtárától - ennek alkalmából rendeztek egy kis ünnepséget január 30-án.

Dávidné Bajor Ágota írása:

 

 

Bővebben...
 
Aláírásra került az iskolaegyesülési szerződés

 

2012. február 20-án Budapesten a Congregatio Jesu és a Piarista Rend tartományfőnökei az előzetes megállapodásnak megfelelően aláírták azt a szerződést, amelynek nyomán a két fenntartó kecskeméti iskolái egyesülnek.

 

Bővebben...
 
Deák Edit tanárnő kapta idén a Ward Mária Díjat

 

A Congregatio Jesu iskoláinak vezetőségei által a Ward Mária Díj elnyerésére benyújtott ajánlások alapján a Rend vezetése a díjat ebben a tanévben a Budapesti Ward Mária Általános Iskola és Gimnázium tanárának, Deák Editnek ítélte oda.

 

 

Bővebben...
 
Mit és hogyan ünnepelt a magyar tartomány?

 

„Múltunk a reményünk, Krisztus a jövőnk!” (II. János Pál)

Novemberben véget ért a Congregatio Jesu jubileumi ünnepségsorozata.                                                          Rövid összefoglalónk áttekinti, mit és hogyan ünnepelt a magyar tartomány.

 

 

Bővebben...

 
Állásajánlat - gazdasági vezető

A Congregatio Jesu (korábban Angolkisasszony Szerzetesrend) és a fenntartásában lévő Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Budapesti Ward Mária Gimnázium az iskola gazdasági irodájába tapasztalt munkatársat keres

gazdasági vezető

munkakörbe.

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL