Aktuális
Hivatásunk, hogy reményt vigyünk

 

Hivatástisztázó programot szervezünk azoknak a 18 és 35 év közötti lányoknak, akik keresik útjukat a világban és érdeklődnek a szerzetesség iránt.

 

 

 

Bővebben...
 
A székesfehérvári egyházmegye piliscsabai iskolánk új fenntartója

 

 

A Piliscsaba-Klotildligeti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény évzáró ünnepségén a Congregatio Jesu Szerzetesrend magyar tartományának vezetése átadta az addig tulajdonában és fenntartásában működő intézményt a székesfehérvári egyházmegyének.

Bővebben...
 
Családi nap és a CJ búcsúünnepe a Kecskeméti Ward Mária Leánygimnáziumban

 

„Amikor búcsúzunk, igyekszünk összegyűjteni az élményeket, a vidám és nehéz percek emlékét, amelyeket együtt átéltünk. Szeretnénk magunkhoz közel engedni mindent, amit csak képesek vagyunk felidézni…”


Bővebben...
 
Változások a budapesti iskolában

 

Tudás, lelkiség, szolgálat

A Budapesti Ward Mária Általános Iskola és Gimnázium vezetőségében változások lesznek. A gazdasági vezető 2012. május 14-től Bálintné Szesztay Andrea, az iskola igazgatója 2012. szeptember 1-től Kaszap Viktória CJ nővér lesz.

 

Bővebben...
 
Piliscsabai kórustalálkozó

A Congregatio Jesu alapításának 400 éves jubileumi ünnepségsorozatának részeként 2012. április 25-én Piliscsabán, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Stephaneum nevű, központi előadótermében jubileumi kórustalálkozón az ország 5 katolikus iskolájának kórusa mutatkozott be. A kórustalálkozón az ország különböző részéről összegyűlt többszáz diák idén is jó hangulatban töltötte a napot. Ez a találkozó is erősítette a kapcsolatot a Szent Ignáci szellemiségű és a művészeti nevelésre különös figyelmet fordító katolikus iskolák között.

Bővebben...
 
«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL